• Grenseløsfestivalen
  Barentshallen Kirkenes
 • Grenseløsfestivalen
  Barentshallen Kirkenes
 • Grenseløsfestivalen
  Barentshallen Kirkenes
 • Grenseløsfestivalen
  Barentshallen Kirkenes


Generel informasjon:

Genseløsfestivalen er en innendørs festival som arrangeres i Barentshallen på Hesseng, ca 5 km fra Kirkenes Sentrum Grenseløsfestivalen har 20 års aldersgrense inne i hallen på kveldstid alle dager. I vårt festivaltelt er aldersgrensen 18 år. Det er fotoforbud i hallen, dette betyr at du ikke kan ta med deg et profesjonelt kamera med stor linse for å zoome med. Vi stopper deg ikke for å bruke mobiltelefonen. Varanger Kraft levere deg gratis WIFI slik at du har gratis nett under hele festivalen. Navn på nettverk: Grenseløsfestivalen, passord: 2018. Vi ønsker at lyden som leveres inne i hallen skal være i tråd med lover om hvor høyt man kan spille. Om du ikke har VIP-billett, så er det ikke helt sikkert at du finner deg sitteplass, men det er sitteplass for ca 300 gjester på tribuner som er satt opp i hallen. Det er mulig for deg å ta med deg drikke mellom hallen og festivalteltet hvor vi selger nydelig mat. Matsalget er åpent fra festivalstart og til køen har lagt seg på natta.

Kollektiv transport:

Til og fra festivalen vil det i forkant og etterkant være mulig å reise med våre festivalbusser. Disse går til hallen fra Kirkenes Sentrum, Thon Hotel, og Prestøya, og fra Bjørnevatn. Billetten til bussturen kjøper du på bussen og koster 70 kroner per veg. I tillegg vil det til en hver tid være mulig å benytte taxi både fra hallen og fra sentrum av Kirkenes, så lenge det er en taxi ledig. Taxi bestilles via Taxi Fix app eller på telefon 78991397.

Hvordan reise til Kirkenes:

Du kan reise til Kirkenes med bil helt fra Oslo på E6. Kirkenes grenser til Finland og mange foretrekker å kjøre gjennom Finland om du kommer fra Tromsø eller lengre sør. Med fly kan du velge mellom SAS, Norwegian og Wideroe. SAS flyr to avganger fra Oslo daglig til Kirkenes utenom lørdag, da de kun har en avgang. Norwegian har en avgang fra Oslo hver dag. Reiser du fra andre plasser og ikke via Oslo, så må du benytte Wideroe. Den aller flotteste turen til Kirkenes gjøres med Hurtigruten. Du kan velge om du vil stige på i Bergen eller hvilken som helst annen havn som Hurtigruten er innom.