• Grenseløsfestivalen
  Barentshallen Kirkenes
 • Grenseløsfestivalen
  Barentshallen Kirkenes
 • Grenseløsfestivalen
  Barentshallen Kirkenes
 • Grenseløsfestivalen
  Barentshallen Kirkenes


Åge & Sambandet

Åge & Sambandet er av mange beskrevet som Norges svar på Bruce Springsteen. Det er ikke så rart for Åge Aleksandersen sammen med sitt fantastiske orkester, låter helt fantastisk. Åge ga ut sin første plate med bandet Prudence tilbake i 1972, men bare fire år senere dannet han sitt orkester som fikk navnet Sambandet. Med seg i bandet finner man sterke Norske musikanter som tidligere har spilt i kjente orkester som Stage Dolls og TNT. Åge & Sambandet besøkte Grenseløsfestivalen første gang i 2015. Publikum var i ekstase. Aldri før eller senere har vi sett noe som passer Kirkenes publikumet bedre. Ett år senere annonserte bandet at de skulle spille konsert i Royal Albert Hall i London. Historien forteller at Royal Albert Hall, Kirkenes, Hammerfest, Vinstra og Kvål ble nevnt i en og samme sang tilbake i tid da det kun var en drøm å opptre der. Denne fortellingen ender altså i virkelighet i 2016 da Åge & Sambandet laget en turne som besøkte alle disse stedene på samme turne. I 2018 gambler vi ikke med noe som helst. Vii henter opp vårt aller største trekkplaster og regner med at det igjen «tar fyr» i publikummet nok en gang.

CC Cowboys

Ja helt rett, Vi topper plakaten i 2018. Vi setter inn all kraft som finnes for å fylle Barentshallen. I 2016 var CC Cowboys headlinere på plakaten sammen med Karpe Diem. Tror det ble en del mimring for mange av våre gjester, for folket sang og mange gråt. Det var rett å slett en berg og dalbane med følelser som danset igjennom oss da Magnus Grønneberg og tigergutta stod på scenen. Bandet har helt siden 1990 levert album til det norske folket. Å herregud hvor mange godlåter de har laget. Vi gleder oss veldig, veldig, veldig.

DDE

Før Grenseløsfestivalen kom til verden så var det ikke mange band som hadde samlet så mye folk i Kirkenes som DDE. Nå er det veldig mange år siden de spilte for oss i Kirkenes. Det har vel vært klart siden starten av Grenseløsfestivalen i 2012 at DDE kom til å stå på vår plakat før eller siden. Det føles svært godt å ha et slikt å levere til våre gjester. DDE har tidligere solgt ut Oslo Spektrum og har solgt over 250.000 plater av en og samme utgivelse. Det føles rart å fortelle dere hvem DDE er, det vet nok de aller fleste.

Vassendgutane

Siden starten av Grenseløsfestivalen har vi med jevne mellomrom fått ønske om Vassendgutane. Et band som har sine røtter i Ørsta. I år spiller de turne for 25. året. De kaller seg selv et fest-country-band. De har solgt til platina og har med sine tekster høy allsangfaktor. Det blir svært spennende å se de på scena under Grenseløsfestivalen 2018.

Ingenting

Bandet Ingenting har sitt opphav på Sandnes, noen mil utenfor Stavanger i Rogaland. Bandet ble startet på slutten av 80-tallet og hadde sin storhetstid på 80 og 90-tallet. Låter som «Liden» og «HIV Positiv» gjorde sitt for at bandet solgte 120.000 plater. I 1998 ble bandet oppløst, men ble gjenforent noen år senere og nå kommer de til Grenseløsfestivalen. Vi hører allerede allsangen som fantasi i våre ører. Dette blir helt topp.

Iron Neiden

Ikke mange coverband har fått stå på scenen på Grenseløsfestivalen. Dette lokale rockebandet har levert til gull i Kirkenes i snart 15 år. Si en av dine rocke favorittlåter og det er nesten sikkert at Iron Neiden spiller den. Ozzy Osbourne, Ac/Dc, Kiss, Iron Maiden, Kids, Midnight Oli er noen av bandene som de covrer. Sørg for å ha litt sangstemme igjen til bandet som avslutter Grenseløsfestivalen 2018.

Epnut Noilers

Det er svært viktig for Grenseløsfestivalen at når vi prøver ut noe nytt, så bør det fungere. Vi har holdt igjen for å starte festen i teltet i alle år, selv om teltet faktisk har stått klart. Når vi gjør noe så gjør vi noe vi har tro på. I år får du starte festen i vårt festivaltelt, også på fredagen. At det er Epnut Noilers som spiller er ingen tilfeldighet. Vi ønsker god stemning fra første minutt. Du trenger ingen billett, denne konserten gir vi dere i gave, baktanken er at vi ønsker en suksess på vår introduksjon av fredags vorspielet.

Oslo Blåserokester / Oktober fest

Vårt kjære husband, vår aller største suksess og det eneste bandet som har spilt hos oss hele 5 ganger. Oslo Blåseorkester skal i år igjen sørge for Oktoberfest-stemning i Kirkenes. Dette er rått, det er hot, det er fantastisk, det er utrolig morsomt og det er alltid helt utsolgt. Ikke vent. Skaff deg billett, skaff deg kostyme, og vær klar for årets høydepunkt.